Bij Optiek De Leersnijder kan u onder uiterst professionele begeleiding een afspraak maken voor een oogtest. Er wordt gebruik gemaakt van de oogscanner zodat alles precies tot op 1/100 nauwkeurig wordt opgemeten.

Afspraak maken
Oogtest

Een brillenwinkel die verder gaat

De DNEye-scanner doet niet één oogtest. Het apparaat scant het volledige oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht.

Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. Op deze manier kunnen wij perfect inschatten wat u nodig heeft. Of u nu bijziend of verziend bent, een bril, leesbril, lens of zonnebril op sterkte nodig heeft.

Afspraak maken

Nachtblindheid aangepakt

Daarenboven kunnen wij bij Optiek De Leersnijder met de DNEye-scanner ook nachtblindheid meten én beduidend verbeteren.

Wist u dat veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ‘s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye-scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd een optimaal zicht. Zowel overdag, tijdens de schemer als ‘s nachts.

Afspraak maken