Je volgende bril is zoveel meer dan een mooi montuur. Bij Optiek De Leersnijder zoeken we samen een bril die perfect bij je ogen en je levensstijl past.

Alles begint met een professionele oogmeting. Wij helpen je graag verder met deskundig advies over de beste brillenglazen voor jouw ogen. Spring dus zeker eens binnen!

Afspraak maken
Glazen

Soorten glazen

Enkelvoudige glazen voor veraf of dichtbij

Heb je moeite om objecten in de verte scherp te zien, of om je favoriete boek te lezen? Dan is een bril met enkelvoudige glazen de oplossing. Een enkelvoudige bril corrigeert één afstand: dichtbij of veraf. Of je nu verziend of bijziend bent, onze enkelvoudige glazen passen bij elk montuur. Goed voor je ogen, perfect voor je stijl.

Multifocale brillenglazen, scherpte op elke afstand

Wie moeite heeft om zowel veraf als dichtbij scherp te zien, kan geholpen worden met multifocale brillenglazen. In deze speciale glazen worden meerdere sterktes geslepen. Zo heb je maar één bril nodig om elke afstand goed te zien.

Een computerbril voor achter het scherm

Breng je veel tijd door achter een computer en buig je tijdens het werken naar voor om je scherm beter te kunnen zien? Dan is een computerbril een goed idee. Met een speciale coating op de glazen kan je werken op een aangename, rustige manier zonder klachten.

Gepolariseerde glazen tegen de zon

Reflecterend zonlicht op het water of in de auto kan vervelend zijn voor gevoelige ogen. Daarom bieden we bij Optiek De Leersnijder ook brillen aan met gepolariseerde glazen. Zij nemen de schitteringen van het licht weg en geven rust aan je ogen.

Meer dan een optiekzaak

Jouw ogen verdienen de beste zorg en jij verdient de beste service. Daarom bieden we bij aankoop van glazen de volgende diensten en garanties:

  • 6 maanden gewenningsgarantie voor multifocale glazen. Zo krijgen je ogen de tijd om te wennen aan je nieuwe bril.
  • 24 tot 36 maanden kwaliteitsgarantie. Vertonen je nieuwe glazen een kwaliteitsfout? Dan ontvang je vanzelfsprekend van ons onmiddellijk nieuwe brillenglazen.
  • De PlusCard. Een gemerkt certificaat dat garant staat voor een kwaliteitsproduct.
  • Gratis Traveller Service bij aankoop van multifocale glazen. Bij verlies of beschadiging van je bril op reis in Europa leveren we binnen de 48u een set noodbrillen op jouw vakantieadres.

Een tweede paar glazen aan -50%

Een tweede bril is geen overbodige luxe. Of je nu een andere stijl zoekt of een multifocale bril wil combineren met een sportbril op sterkte, bij ons ontvang je bij elke nieuwe aankoop je tweede paar glazen aan de helft van de prijs. Twijfel je nog? Je kan tot 2 maanden na aankoop van je eerst bril genieten van dit aanbod. Kom gerust langs voor meer informatie!

Afspraak maken